9.1.12

Jornada negre per l'AEC Manlleu

L'actualitat d'aquesta setmana en clau esportiva i comarcal passa indubtablement pel Camp Municipal d'Esports de l'AEC Manlleu. Els dos equips puntals de l'entitat esportiva, el primer equip i el juvenil A, han disputat, respectivament, un dels partits més importants en els seus calendaris. 

El juvenil A, que juga a Divisió d'Honor, la millor lliga en que es pot competir en aquesta categoria, va veure's les cares aquest dissabte amb el que ha estat el campió i el millor equip d'aquesta competició els darrers anys, el juvenil A del F.C. Barcelona. El Manlleu afrontava aquest partit amb el handicap que li suposaven les baixes d'Eric Gómez i Pau Sanmartín, jugadors fonamentals a l'onze de Jordi Florido. El Barça, en canvi, va sortir amb totes les seves armes conscient de la dificultat que suposa jugar en un camp petit com és el del Manlleu. 

El partit no va ser un exemple de bon joc per part de cap dels dos equips. L'intensitat va desaparèixer a partir dels vint minuts, quan Edu va marcar el primer gol amb un remat de cap a la sortida d'un córner. El segon i el tercer i definitiu gol del Barça també van venir a partir de jugades a pilota parada. Cap dels jugadors va brillar especialment però sí que Grimaldo, lateral esquerre dels blaugrana i el més jove sobre el terreny de joc, va donar mostres de la seva qualitat, internant-se per la banda freqüentment i mostrant una capacitat tècnica i una visió de joc excepcionals.

Grimaldo, un jugador amb un gran potencial

El primer equip, de Tercera Divisió, va disputar el diumenge el partit més esperat,de ben segur, per tota l'afició manlleuenca, el derbi osonenc contra l'UE Vic. El duel va disputar-se després de 12 anys d'absència del club vigatà en aquesta categoria. El derbi va resultar ser un cop dur per l'equip i l'afició del Manlleu que va acabar perdent per 2 a 4. El Vic va golpejar en els primers minuts de joc, però els manlleuencs van saber reaccionar i van capgirar el marcador, posant-se per davant abans d'arribar al descans. La segona part, però, va estar marcada pel domini aclaparador dels vigatans que van tornar a remontar fins arribar al definitiu 2-4. L'últim gol del Vic el va marcar un debutant a la categoria, Alguer Brugarola, un juvenil que marcava i tancava així el resultat.
Primer equip del Manlleu


_____________________________________________________________________________
Avui una cançó de (des)amor per ajudar a pair la derrota a la gent de Manlleu.

Baxter Dury - Isabel
(I)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada