18.12.11

Hot Snakes fa embogir la [2]

Els nordamericans Hot Snakes comencen a ser una llegenda viva del post-hardcore, o aquesta és la sensació que donava dijous passat la [2] de Nitsa. Formats al 1999 i després d'alguns entrebancs com una separació el 2005, els de San Diego van omplir la sala de fans i van demostrar que la gent es recordava d'ells i de les seves cançons. Van ser uns tres quarts d'hora molt potents i intensos i les gotes de suor s'impregnaven en les samarretes tan dels espectadors com dels músics, es respirava energia. Una veu cridanera i bruta jugava entre les melodies i els puntejos de guitarra i la distorsió es barrejaven en l'ambient. Entre els seus temes més coneguts destaquen No Hands o Automatic Midnight.

Hot Snakes

Van ser telonejats per No More Lies, també ja mítics a nivell nacional. Els de Sant Feliu de Guíxols, que havien començat a tocar abans que els mateixos Hot Snakes, fitxarien per BCore uns anys més tard i ara s'encarregaven d'obrir el que seria un dels concerts de l'any a la [2] i fer de la nit un homenatge al punk i el hardcore.

No more lies

Més enllà del concert, ja han sortit han sortit a la llum una dotzena de confirmacions més del Primavera Sound 2012, entre les quals destaquen, sorprenentment, Napalm Death, un dels pares del grindcore, Nayhem, formació del 1984 consagrats com a llegendes del black metal o Liturgy, també foscos de naturalesa. També hi ha confirmacions que s'adiuen més amb les caracerístiques del festival i els gustos del públic, com son Sleep, OFF!, Araabmuzik o White Denim.

Mayhem


________________________________________________________________________________
Avui una mica d'electrònica que no té cap mena de relació aparent amb la notícia

 Crystal Castles - Baptism

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada