15.1.12

Contrast musical

Per fi hem tornat a veure concerts a la Jazz Cava, i aquest cap de sertmana ho hem fet per partida doble. Divendres vam poder veure altre vegada els vigatans FP, formació que ja s'ha consolidat com a un dels millors grups de punk de l'última dècada a nivell comarcal. El concert, amb poca afluència de públic, va ser un repàs dels millors temes de la banda entre cançó i cançó del nou disc (Pedres contra planetes) que també van interpretar, presentat l'any passat. Malgrat alguns problemes tècnics amb el capçal de l'amplificador de guitarra, els fans incondicionals dels FP van poder gaudir d'un concert complet, van poder cridar, ballar i marxar suats. Bona senyal.



L'endemà, el punk va desaparèixer per deixar pas a l'indie-pop dels Seihos. Aquest grup català, actiu des de 2001, editaven uns anys més tard el seu primer EP, 'All The Little Pigs Fly', i  ara venien a la cava per portar-nos els temes del seu útlim àlbum, "The Seihos-2 (2011)", després de presentar el primer el 2009. The Seihos és un grup prou conegut a La Plana per les seves actuacions anteriors. De fet, aquesta és la cinquena vegada que The Seihos tocaven a la capital osonenca, encara que ho feien per primer cop a la Jazz Cava. Sí que havien tocat al Mercat de la Música Viva o a les Barraques per la festa major. 

TWO (2) - THE SEIHOS

Amb Guillem Haro a la guitarra i la veu, Adrià Albareda als teclats, Xavi Haro a la bateria i Martí Maymó al baix, també baixista de Manel, aquesta formació barcelonesa mostra una gran influència dels grups de Brit-pop de les últimes dècades, com poden ser, sobretot, Vampire Weekend o The Strokes, encara que també són capaços de mesclar perfectament aquesta música amb patrons de jazz, de blues i d' ska clàssic. La clau del grup barceloní és la gran capacitat tècnica dels quatre components i l'originalitat i la lleugeresa dels temes, molt elaborats i ballables alhora. Podeu escoltar-los aquí.

__________________________________________________________________________________
Avui un tema dels mítics Strokes:

The Strokes - Reptilia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada